Wyjątkowa okazja wystąpienia przed publicznością w domu Władysława Broniewskiego na Pierwszej Edycji Warszawskiego Festiwalu Poetów!
Kiedy: 27.11.2015 (piątek)
Gdzie: Dom Poetów, ul.Dąbrowski
Start: 20.00
Za ile: Wstęp wolny
Festiwal w tym roku poświęcony jest twórczości czwórki artystów: Barańczaka, Zagajewskiego, Miłosza i Broniewskiego.
Prezentowane w konkursie wiersze w jakiś, dowolny sposób mogą nawiązywać do twórczości jednego z wymienionych wyżej poetów.
Dla zwycięzcy nagroda pieniężna w wysokości 400 pln.
Ilość miejsc dla występujących ograniczona więc nie zostawiajcie tego na ostatnią chwilę!
Zgłoszenia wysyłajcie na email : muzeum-broniewskiego@muzeumliteratury.pl (w tytule wiadomości prosimy napisać SLAM)
więcej info:
https://www.facebook.com/events/170831236597456/