I Slam poetycki w Klubie Puzzle

Redakcja
Redakcja
Kategoria literatura · 3 stycznia 2012

Slam poetycki to skrzyżowanie poezji i performance'u, stawiające na pierwszym miejscu kontakt poety z ludźmi, którzy słuchają jego wierszy. Podczas slamu artyści przedstawiają swoje teksty, a publiczność ocenia na bieżąco zarówno treść wierszy, jak i umiejętności performerskie  wykonawcy i wyłania najlepszego twórcę wieczoru. Ważne jest, że rolę jury pełni zgromadzona publiczność, a nie kolejne szacowne grono krytyków i literatów. Tego wieczoru to Wy decydujecie kto jest najlepszym poetą ! Zwycięzca otrzyma kupon w wysokości 50 PLN do wykorzystania na barze i nagrodę niespodziankę.

 

 

Kiedy: 5.01.2012 czwartek
O której: 20.00 (wystepujących prosimy o przyjście 15 minut wcześniej)
Gdzie: Klub Puzzle, Przejście Garncarskie 2, Wrocław
Za ile: free