Warsztaty poetyckie - Pytanie do wywrotowców

nF
nF
Kategoria literatura · 29 maja 2006

Podczas sesji robimy wszystko, żeby się nie uczyć. A co powiedzielibyście na jakieś małe warsztaty poetyckie? Mi też przydałoby się trochę praktyki, bo serwuję tylko odgrzewane kotlety. Pomysł jest prosty - zadajemy temat, do którego pisze się wiersze. Celem jest pozostawienie w tyle reszty. Można rozwiązać to na zasadzie komentarzy, czy publikowania maili (żeby ludzie nie sugerowali się wcześniejszymi utworami). Jak będzie zainteresowanie, to zorganizuję konkretną zabawę.