Strona Wirtualnej Antologii Wierszy

Anonimowy Użytkownik
Anonimowy Użytkownik
Kategoria literatura · 25 kwietnia 2003

Jest już strona internetowa Wirtualnej Antologii Wierszy.

Adres: http://free.art.pl/antologia

Wirtualna Antologia Wierszy to internetowy serwis literacki. Podstawową formą funkcjonowania serwisu jest akcja mailingowa - czytelnicy Antologii co tydzień otrzymują wiersz współczesnego polskiego autora pocztą elektroniczną. Zapraszam do odwiedzania strony i korzystania z usług Antologii.

Pozdrawiam

maciej byliniak