Czy czujesz, że Twoje słowa tracą połowę uroku, gdy się je ograniczy do liter? Czy sądzisz, że Twoją twórczość można zrozumieć w pełni tylko, gdy ludzie będą ją słyszeć na własne uszy? Czy chcesz urządzić poetycki 'performance' jakiego jeszcze nie było???
Masz okazję pokazać się na II Zjeździe Wywrotowców. Wystarczy przesłać 3 wiersze na adres teksty@wywrota.pl
koniecznie z dopiskiem "Hyde Park" w tytule.