Aneta Katarzyna przysyła experymentalny- multimedialny wiersz dla tych, którzy mają dobrą wyobraźnię. Polecam [Scenariusz SIW P:teksty:3621] bardziej ze wzgledu na ciekawą zabawę formą niż na treść; drugi jej text to [Drzewo Genealogiczne:teksty:3580].
Gaga przysyła wiersz [proces:teksty:3619] adresowany da hajowców rozumiejących koty; szkoda, że pozostałe jej texty nie są tak alternatywne.
Pozostali, którzy debiutowali w tym tygodniu to:
Eltik z bardzo metaforycznym wierszem [Drwal:teksty:3596]; Wojciech Kowalewski z ['Oną':teksty:3560]- z tomiku "Vulnerant omnes, ultima necat".
A ja jak zwykle na wiosnę radzę słuchać dużo psychodelii. Mokrego wielkanocnego zająca- w tym ostatnim poetyckim news'ie przed świętami życzy Arek 'Skc' Sokal