Spragnione news'ów rzesze poetów

SKC - Arek Sokal
SKC - Arek Sokal
Kategoria literatura · 9 lutego 2001

Od dzisiaj każda nowa twarzyczka, która pojawi się w dziale poezji, będzie honorowana News'em. Reguły są takie: jeśli ktoś pierwszy przysyła swoje wiersze na Wywrotkę - nie robię mu problemów i nawet jeśli nie będzie to najlepsza poezja to opublikuję jego wypociny w 'Czytelni' (przecież każdy chciał się pokazać gdy zaczynał pisać). Oczywiście zdarzają się wyjątkowe sytuacje - jeżeli ktoś przesadzi z ilością pierwszych wierszy (patrz : [osławione 'Sto wierszy na początek':artykuly:26]), albo przyśle text piosenki dicso-polo (bez urazy, wiem, że tam sami artyści_ ;-)); wtedy będę się nieco zastanawiał.